Bum, det går hurtigt!

Altså når kommunen rykker, så rykker den……… troede aldrig jeg skulle opleve at skrive disse ord.
Jeg var jo som bekendt til møde med rehab. teamet i onsdags. Rigtig flinke og kompetente mennesker. I går eftermiddags fik jeg tilsendt partshøringen (teamets endelige indstilling til kommunen) til gennemlæsning og hvis enighed, da godkendelse fra min side.
En eneste lille detalje jeg ønskede tilføjet er et tastatur (a la Apple) der er let at taste på. Så gør det ikke så forbandet ondt i fingrene at skrive. Og godt gættet, jeg sidder og skriver fra en MacBook ?, samtidig med jeg sidder og hører David Bowie – may he rest in peace ?.
Så efter en lille tlf. snak med min sagsbehandler – ham med det lidt outrerer look ? – ville han lige tilføje det med tastaturet som skånebehov (som det så pænt hedder) og ellers sende min godkendelse videre i systemet. Så formentlig allerede i morgen vil jeg have info om, at næste led i kæden har sendt min accept videre til “højsædet”.

Jeg kunne lykkeligvis krydre samtalen med at det koger godt i jobgryden ?.

Så alt i alt kan jeg mærke, at der allerede er “medvind på cykelstien”. Fedt og til at blive helt høj af, endelig at få noget medgang på arbejdsfronten.

Håber du får en dejlig dag, min kan dårlig blive bedre ?

(ja okay, jeg vil lige ringe og rykke for bevillingen til par nr. 2 kompressionsstrømpebukser……, den har “kun” ligget i 1 1/2 md ??? hvad f…… sker der lige for mig og bevillinger…..)

Skriv et svar