Dag 5. på C9 Forever Living

uha, det har været en meget laaaaaang dag…… Flyttede aftensmaden til frokost, fordi vi har fredagsfrokost på arbejdet.

Spiste meget sundt, fik kylling og lidt forskellig salat. Men synes resten af dagen har været lang, fordi jeg mangler noget at tygge i…… men i virkeligheden foregår det jo bare oppe i hovedet. Jeg kan kun sige en ting, jeg har været stærk, og ikke spist andet!

I forhold til lymfødemet, kan jeg mærke at kroppen bliver “lettere”, mindre væskefyldt og det er rigtig rart. Uroen i benene har fortaget sig og det er simpelthen så skønt :) .

Lymfemålene øges ikke så meget i løbet af dagen, som de plejer og det er jo rigtig godt. Det der bliver interessant er, om det er holdbart i det lange løb? Jeg kan jo af gode grunde ikke droppe at spise.

Nu er jeg over halvvejs, der er 4 dage tilbage. Så klik ind på bloggen igen i morgen, så kommer der opdatering på kropsmålene.

 

Skriv et svar