Efterårshygge og Matador…..

Jeg eeeeeelsker Matador! Ikke Matador-mix, men den gode danske serie Matador.
Jeg har snart slidt vores dvd-samling op…… hver gang jeg ser et afsnit, opdager jeg nye sider af serien. Skønne skuespillere, god historie og fantastisk musik af Fabricius-Bjerre. Mine børn
vender øjne og kan ikke rigtig forstå hvorfor jeg kan blive ved med at se serien. Men der er bare noget specielt over bl.a den måde man tiltalte hinanden på i gamle dage. Jeg ville ønske, at man stadig kunne/ville tale så pænt til hinanden som dengang.  Jeg tænker, at det også ville give en anden menneskelig respekt overfor hverandre?

 

Derudover står efteråret/vinteren i kreativitetens tegn….. Jeg er begyndt at være lidt mere ovenpå igen efter arbejdsprøvningen. Jeg kan mærke energien bobler lidt og jeg begynder at blive lidt “urolig” og utålmodig….. det er jo rigtig gode tegn hos mig… Så i mens jeg venter på at blive kaldt til rundbordsdiskussion oppe på kommunen, har jeg støvet min gamle symaskine af. Opgraderet lidt på udstyrskontoen (man skal jo ikke gå ned på udstyr :-)) og købt nogle farverige stoffer. Det gode er jo, at jeg kan fabrikere som jeg har overskud til. Nogle dage har jeg total “spasser” (håber ikke jeg støder nogle med mit udtryk, i så fald undskylder jeg) fingre og hænder. De gør ondt og jeg kan ikke holde ordentligt på hverken det ene eller det andet. Andre dage går det bedre og der kan jeg være kreativ :-)

 

Det gode ved at kunne sy og være kreativ er, at jeg kan sy sjove, smarte kjoler og nederdele som passer spot on. Idéer får jeg såmænd fra nogle af de inspirerende grupper på facebook.
Jeg elsker at være kreativ. Da jeg var barn/ung spillede jeg meget klaver. Det røg lidt i glemmebogen, da jeg fik børn og senere blev selvstændig. Sjovt nok lige inden jeg blev syg, begyndte jeg at lede efter en spillelærer. Jeg lovede mig selv, at jeg skulle tage tråden op igen når jeg blev rask. Men det er sq en anelse svært, når fingre og hænder er “smadret” efter kemoen….
Men så længe vi bor hvor vi bor, står klaveret hvor det står. Og en dag bliver det muligt igen.

 

En anden ting efterår/vinter skal bruges på er sammen med en veninde, at forberede et yoga retreat i Spanien. Vi har en fantastisk skøn lærer, der rigtig gerne vil undervise i den uge det foregår. Så vi skal såmænd “bare” finde nogle dejlige mennesker (ca.10 stk) der ligesom os også vil bruge en uge her i foråret på en yogaferie. Mindre detalje, skal vi nu også lige sammensætte ugen, rejsen, og hvad det ellers indebærer at stavle et retreat på benene. Men det bliver spændende.
Noget andet jeg skal undersøge, er hvilke konsekvenser det kan have for mit lymfødem, at jeg skal ud og flyve….. Jeg er ved at overbevise min bedre halvdel om, at han og jeg må tage en lillebitte, kort flyvetur et eller andet sted hen (hvem sagde London…), for at se om det har nogen indflydelse. Der er delte meninger på nettet, så jeg tror man skal gøre sig sine egne erfaringer?! En ting er sikkert, jeg skal på en eller anden måde have min LymphaPress med. Det blive formentlig som håndbagage, men jeg må undersøge om det er en mulighed.

Skriv et svar