Retningslinjer for min blog

God tone på bloggen

Hvis du på bloggen udviser en adfærd, der ikke er forlignelig, med bloggens positive ånd, vil du blive blokeret. Det være gentagende negative eller fjendtlige kommentarer, samt dårlig opførsel over for bloggens andre brugere.

Samtidig må jeg konstatere mig selv som værende hudløs ærlig! Hos mig er en
skovl en skovl, og en spade en spade.
Du skal læse mine opslag med et smil på læben. Det er svært at skrive, som man hører sig selv sige det. Men jeg vil gøre mit bedste og håber jeg med tiden lære at formidle budskabene, som de lyder inde i mit hoved….. smiley

Affiliate links

Nogle af mine ønsker for denne blog er bl.a, at være med i affiliate marketing programmer, hvor jeg får en lille kommision, hvis du køber produkter via links fra min blog. Det koster naturligvis ikke noget ekstra for dig, men når du klikker på et link og køber noget hjælper du med at holde bloggen kørende :-)

Jeg linker kun til ting og produkter jeg selv kan stå inde for.

Sponserede indlæg

Det er muligt, at du læser en anmeldelse om et produkt der er sponseret. Det betyder kort, at det er et produkt jeg har modtaget som gave med henblik på at skrive om det.

Jeg vil altid give udtryk for min egen uforbeholdne mening!. Jeg skriver kun om produkter, jeg synes er relevant for denne blog. Jeg vil tydeligt gøre opmærksom på, om et indlæg er sponseret eller en gave.