Jeg glæder mig i denne tid……..

Ja, man skulle næsten tro det er jul igen……
Jeg glæder mig, er spændt og dagene flyver bare afsted. Jobgryden koger på højtryk og det hele er bare så spændende.
Efter i sidste uge at have fået besked om at jeg er blevet godkendt af kommunen til fleksjob, starter al det her “praktiske papirarbejde”.
Puha, der skal man godtnok holde tungen lige i munden. Nogle ting går rigtig hurtig, mens andre…. ZzzzZZZzzzzZZzzz. Eller også er det bare min velkendte tålmodighed – eller mangel på samme der summer ?.
Ihvertfald har jeg fået fin respons fra socialforvaltningen (de var ihvertfald hurtige til at flytte mig over i en anden (billigere) ydelsesgruppe ??), så nu mangler jeg bare at høre fra “min” nye sagsbehandler – ham der skal godkende min kommende arbejdsplads – og fortælle “spillereglerne” for det at være fleksjobber.
Andet der faktisk er dejligt ved at tiden flyver er, at det i skrivende stund allerede er 2 år siden jeg i virkeligheden fik mit liv forærende en gang til!
Fantastisk, men sikken en rutsjetur igennem de 2 år. Meget lærerrigt og på total ukendt territorium.
2 år betyder også at der ikke går så lang tid før der kommer til at gå lidt længere tid mellem kontrollerne. Jeg hader dem som pesten ligesom de fleste mennesker der går til sådanne.
Men jeg hader dem primært fordi jeg skal stikkes (kontrastvæske) og have taget kontrolblodprøver. Mine stakkel vener er total dårlige at stikke i, så jeg ender altid med at skulle stikkes 4-5 gange før der er gevinst. Men det er heldigvis først på torsdag, hvor tankerne i forvejen går andre steder hen. Min kære onkel over i Sverige skal begraves og vi skal over og sige et sidste farvel og på gensyn. Det bliver en skod dag, og det mærkelige er – når jeg tænker over det – så er det bare en helt almindelig dag for de fleste mennesker, hvor det for andre er en skelsættende dag.
I forhold til tjek forventer jeg naturligvis, at jeg “glider” helt perfekt igennem scanninger, røntgen og blodprøver (får først svar om 14 dage).  Måske er jeg også så heldig at de kommende kontroller bliver med 4 mdr. mellemrum. For min skyld må de gerne sætte det til 1 gang årligt ?

På gensyn og tak fordi du læste med ?

 

Skriv et svar