Kommune føljeton/fleksjob/ny sagsbehandler……

Jeg skulle jo op og møde min nye sagsbehandler i tirsdags. Sikke en oplevelse…..?
Jeg tænker at de ansatte måske skal afspejle befolkningen ligesom de ansatte i Metro´en ? ???
Nå men, “spændende” ung mand med et håndtryk som et stykke vådt wienerbrød, hanekam som en gultoppet kakadue (hanekammen var godtnok faldet om…..), moderne huller i ørerflipperne så store som tekopper og ikke mindst en ring i tuden – der enten er beregnet til en Wunderbaum eller deslige ?.
Ej, det er ikke okay at fornærme nogle men jeg fik mig en stille griner. Han virker nu meget sød, men desværre knapt så skarp som den forrige…. Måske fordi han ikke er gammel nok til at være uddannet socialrådgiver endnu??
Hvorom alting er, så gik mødet i al sin enkelthed ud på ?.
Som så ofte efter disse møder stiller jeg mig selv det spørgsmål –  Hvorfor er det lige sagsbehandleren bruger sin dyrebare tid på et møde (borgeren har jo som regel masser af tid), når vedkommende ikke har sat sig ind i sagen ? jeg undres bare.
Men det korte af det lange er, at han skulle udfylde nogle papirer (det sidste til fleksjobindstillingen, som den forrige var startet på), sende dem til mig til “godkendelse”, og så skal jeg sende dem tilbage til ham. ?
Papirerne ville jeg få på mail om eftermiddagen eller onsdag. Når jeg så har godkendt det skrevne, vil han kunne booke møde hos Rehab. teamet og hvis vi var lidt hurtige, kunne det formentlig komme op på møde i næste måned.
Fedt tænkte jeg, så er der alligevel lidt Tom Kristensen over ham (= læs: fart)
Nu vokser træerne jo ikke helt ind i himlen – mailboksen er stadig tom!
Jeg tænkte at jeg ville ringe derop i går. Måske han havde misset min mailadresse ? men kom så i tanke om at de jo ikke har telefontid om torsdagen…..(er tidligere blevet mindet om det i et meget bestemt tonefald af en dame deroppe, så dét glemmer jeg ikke…)
Så her til formiddag greb jeg knoglen og ringede. Fik fat i en sød dame der sagde
“Uha, han er ikke rigtig lige tilstede” (gad vide om man kan være urigtig tilstede?????), men jeg vil lige spørge de andre…… Nej, han kommer nok ikke tilbage i dag ( kl. var 09:15, egentlig lidt overraskende idet der er telefontid mellem 9-10….. ), du må prøve at ringe igen på mandag”.
Så på den måde gik der endnu en uge på kommunen og i den lille føljeton. Med mit held viser det sig nok, at han er gået på juleferie og først er til at træffe efter nytår ?.

 

 

Skriv et svar