Kommunen og nye strømpebukser……..

Tænk at jeg kan være så heldig, at hele 2 gode ting sker på samme uge lige her op til jul ? !
Først kom der nye kompressionsstrømpebukser – YES!, men så åbnede jeg forsendelsen og ud pakkede jeg et par rigtig fine strømpebukser i farven….. CARAMEL….. ?…. Okay jeg havde da også kun bestilt dem i sorte ?. Well, jeg tænkte at jeg hellere måtte tjekke om de ellers var som de skulle være (der er jo tilføjet en “masse” dyre features ?), inden jeg ringede til Sahva og brokkede mig…….
Eneste anden fejl udover farven var de silikone-dutter der er sat inde i strømpebukserne på ydersiden af benene (for at de bliver siddende uden at glide ned). De sidder  vandret (horisontalt) i stedet for lodret (vertikalt). På de sidste strømpebukser sad de vertikalt =korrekt. Måske en mindre detalje vil nogle mene, men forestil dig du har bestilt en bil i farven sort og med en en 2.0 motor. Når du så får bilen er den caramel farvet og motoren “kun” er på 1.2 . I princippet er det jo ikke noget problem at køre rundt i bilen, men man bliver bare aldrig rigtig glad for den……
Så det endte med jeg ringede til Sahva og forelagde “problematikken”. Den søde sekretær fandt min journal frem og kunne konstatere, at de skulle være bestilt i sorte og med vertikal silikone…..
Enden på historien er, at der er bestilt nye strømpebukser igen til levering engang i januar og de andre retur…….
Måske er det derfor de er så dyre, hvis man som kunde ønsker at købe nogle selv????? – jeg tænker hvis de er forholdsvis dyre at producere og deres fejlmargin er så stor (jeg har trods alt efterhånden fået omlavet 5 par strømpebukser på 1 1/2 år) så giver det jo meget god (?) mening….?

Den anden gode ting der skete i den forgangne uge var at min sagsbehandler ringede fredag og fortalte at han ville sende alle de papirer der skal med ind til rehab. teamet og der er booket tid til d. 6/1-16 ?

Så forhåbentlig skal jeg igang med at søge job d. 7/1 ? , det bliver rigtig spændende.

På snarligt gensyn ☀️

 

 

Skriv et svar