I en lille båd der gynger……

Det er godtnok længe siden jeg har siddet på en færge (ikke siden jeg havde studiejob på Flex Hotel – Tuborg Havn/Landskrona ?)…….

Ikke desto mindre sidder vi – Uno og jeg ombord på hurtigfærgen til Århus. Vejret er skønt – lidt blæsevejr = læs: båden gynger pænt?, men livet er jo skønt.
Etape 2 af vores sommerferie går mod det jyske. Over og besøge familie og en kær veninde jeg mødte på Dallund (rehabilitering for kræftramte).
Men jeg må lige vende tilbage til færgeoverfarten.
Jeg sad ellers og mindes min barndom og de gange vi var på Fyn og i Jylland. Færgen over Nakskov/Knudshoved, laaaange bilkøer, elendig kaffe og bløde varme ostemadder ?.
Så stor var overraskelsen, da jeg spottede en Baresso kaffebar ombord, tænkte at de havde “nasset” på navnet, men nix – super kaffe ?.
Så den vil jeg nyde sammen med mine hjemmelavede knækbrød. Opskriften kommer her:

http://levmedibs.blogspot.dk/2012/10/knkbrd-uden-hvedemel.html

Ellers må jeg lige slå et slag for noget rigtig smart i forhold til kompressionsstrømper og hjælp til at “holde” dem oppe/ undgå de glider for meget ned. Jeg har ikke de stort problemer med det selv (efter rigtig mange opmålinger/omlavinger…..) og fordi jeg går med strømpebukser, men dem der f.eks kun har en enkelt strømpe på, kan det været et problem. Link kommer her:

http://www.sahva.dk/produkter/standard-produkter/strømpelim-medifix

Tænker også man kan bruge dem til armstrømperne, selvom der nok ikke er det samme problem med at de glider ned?
Vigtigt er det dog, at limen ikke må komme på silikonekanten på strømpen. Man “limer” på huden og tager strømpen på. Vaskes efter brug, af med vand.

Færgeturen er ved at være slut, så om lidt vil jeg smutte ud i det blå igen.

Du må meget gerne min blog med andre der kan have gavn af “nyttig viden” og hygsom læsning (håber jeg?) ?

Tak fordi du læste med og fortsat skøn dag ❤️

Skriv et svar