Om mig og min blog

Hej

Jeg hedder Heidi er 45 år, gift med Uno og mor til Morten og Emilie.

Jeg er uddannet tandplejer, arbejdede med det i næsten 10 år, inden jeg uddannede mig til massør.  Jeg valgte ret hurtigt, at åbne klinik og blive selvstændig. De næste mange år brugte jeg på at dygtiggøre mig indenfor forskellige alternative behandlingsmetoder. Så jeg har en bred vifte af kendskab til rigtig mange ting i forhold til kroppen og alle dens finurligheder. Efter en arbejdsskade med det ene knæ, kom kosmetologuddannelsen oveni hatten – endda med et 12-tal.

Desværre blev der sat en bremser for hele eventyret, da jeg i 2014 fik kræft. Jeg blev opereret et par gange og fik kemo efterfølgende. Desværre døjer jeg med en del senfølger, deribland lymfødem. Derfor jeg jeg pt. i arbejdsprøvning. Jeg er hos en Non-profit organisation der hedder Misbrugsportalen. Her fungerer jeg som administrationsmedarbejder og i deres rådgivning. Det er utroligt spændende, og jeg tænker at det måske kan bane vej for et andet arbejde?

Da jeg er meget nysgerrig af natur og qua min indsigt i krop og sind, er jeg ikke sen til at prøve  forskellige ting af i forhold til bedring af mit helbred.

Jeg er af den overbevisning, at kroppen hele tiden vil prøve at hele sig selv. Men det skader jo ikke at hjælpe den på vej – hvis muligt.

Mange af jer kan nikke genkendende til den jungle af forskellige muligheder og tilbud – hvad skal man vælge og hvad skal man vælge fra……

Jeg tror det er individuelt, hvad der er godt for den enkelte, men det er jo meget rart at læse om andres erfaringer.

En af mine ønsker er, at jeg via denne blog kan komme i forbindelse med en masse mennesker, der vil nyde godt af mine erfaringer og mit kendskab til bl.a lymfødem.

Jeg håber også at få nogle samarbejds- og sparringspartnere igennem denne blog.

Så velkommen til, og tøv endelig ikke med at sende mig en besked. Meget gerne med spørgsmål og idéer der kan komme andre til gode. :-)

Bedste hilsner

Heidi