Tik Tak…….

Tik tak og klokken slår……. siger man egentlig god bag-påske? ellers håber jeg du har haft nogle dejlige fridage ?
Jeg har virkelig taget tilløb til dette skriv flere gange, men simpelthen ikke haft overskuddet, ej heller netforbindelse ?……
De sidste mange måneder er stået i flytteriets tegn, og derfor er der gået så lang tid siden sidste skriv……

Ny udsigt

Tænk at have boet det samme sted i 21 år pånær 1 md ?, men nu var det på tide at komme videre i livets eventyr. Ihvertfald for mit vedkommende. Meget egoistisk og stakkels min familie (men heldigvis har de støttet op omkring det ❤). Jeg kunne simpelthen ikke holde ud at bo samme sted, som hvor mit livs krise opstod. Meget mærkeligt egentlig og alligevel ikke.

Men bytte ud til denne aftenudsigt, det vist helt i orden ?

smuk aften, udsigt fra mit vindue ud over Kalvebod Fælled

Der er sket så mange ting, at jeg næsten ikke ved hvor jeg skal starte……. somsagt er vi flyttet – ind i sprit nyt. Lidt ligesom at få en ny bil, som der aldrig er nogen der har kørt i.
Total fedt, men uden at skulle lyde utaknemmelig – ikke 100% min stil. Jeg eeeelsker alt det gamle og skæve ?.
Så tænker du nok; hvorfor f…. er du så flyttet ind????? – jow ser du, alt, som i ALT hvad vi overhovedet prøvede at få fingrene i smuldrede. Jeg var fuldt overbevist om at vi skulle entrere Bryggen og Molly skulle være den nye Brygge-tøs, eller blive boende i Kastrup men nixen bixen.
Så hvad der startede med at være lidt en joke og vores ultimative plan Å, endte med at blive vores nye hut.
Men jeg må sige, at her er så stille og fredeligt (det lyser nærmest ud af billedet ikk?), så it is ment to be. Jeg er sikker på at der er en højere mening med at vi skulle ende lige her (ihvertfald indtil videre – det koster spidsen af en jetjager ???) og så må vi se hvor vores videre færd bringer os hen med tiden.
Der er ved at komme ro på, vi har kun en 5-6 flyttekasser tilbage (ud af vidst ca.150?), så det skal nok blive godt. Tænk engang at det er slut med at hundse Uno ud for at lege havemand eller tagdækker ?, men det er så godt for ham ikke at skulle foretage sig andet end det han har lyst til.
SÅ hele denne hårde men gode process er det hele værd, når morgenstunden ser sådan ud her……

Sødt med rådyr i baghaven

Jeg vil stoppe for denne gang (tror aldrig det har været så kort et skriv ?), men næste er allerede på tegnebrættet ?, det skal omhandle nye, total smarte bandager og nyt fra DALYFO…..
På forhåbentlig snarlig gensyn og tak fordi du læste med ?
Heidi

 

Skriv et svar