YES!!!!!!!!!!!

Mine damer og herrer……. må jeg præsentere: fleksjobsøgende Heidi Gall ?

Supergodt møde med rehab. team på kommunen i dag. De startede mødet med at sige, at de ville indstille mig til fleksjob som anbefalet af Contra (firmaet der lavede evaluering af arbejdsprøvningen) og min/e sagsbehandlere.
Jeg citerer: “den ligger lige til højrebenet med et fleksjob til dig. Vi kan se du er initiativrig og higer efter at komme ud og arbejde igen, det er dejligt at møde en der bare gerne vil i gang igen og selvfølgelig med øje for de fysiske indskrænkelser der er”
Bum!. Det der så sker nu er, at min nuværende sagsbehandler laver indstillingen, sender den til mig så jeg kan se om jeg er enig eller har indvendinger. Derefter sender jeg den retur til sagsbehandleren og han sender den videre til næste instans, der så har den endelige afgørelse.
Det skal siges, at de stort set aldrig går imod indstillingen fra rehab. teamet. Denne process kan tage 1-2 mdr. Herefter får jeg en ny sagsbehandler, der (som jeg har forstået det) kun sidder med fleksjob. Det er jo super godt, så er der ikke så meget væven frem og tilbage.
Slutteligt vil jeg få et stykke papir, hvorpå der står at jeg er godkendt til at søge fleksjob.
Adspurgt om jeg måtte begynde at hive fat i mit netværk sagde koordinatoren at det ville hun ihvertfald gøre, hvis hun var mig. Så det vil jeg stille og roligt = læs det bliver smidt på FB ?.
Jeg tænker at det efterhånden er min tur til at få hjælp af nogle af alle de søde mennesker jeg har hjulpet…….. Spændende bliver det og jeg glæder mig ?

Skriv et svar